27 Ağustos 2012 Pazartesi

BOT VE ŞORTUN MÜKEMMEL UYUMU...

Oldum olası çok sevmişimdir yazlık kısa elbiseleri ve şortları botlarla kombinlemeyi. Bugün hava yağmurlu olunca aklıma geldiler blogda daha önce yazmadığımı farkettim ve bu iki zıt kutubu sizler için araştırdım.


Mevsim geçişlerinde ne giyeceğimi herzaman şaşırmışımdır sıcak fakat yağmurlu havalarda babet, terlik, sandalet giymek ne kadar saçma ise yaz günü bot giymek de bir o kadar saçma geliyor olabilir çoğumuza fakat burada önemli olan mevsimlik kısa ve süet botları tercih edip kapalı kıyafetlerle değil yazlık kıyafetlerle kombinlemek...Bu şekilde mevsime ve hava şartlarına da daha kolay uyum sağlayabiliriz.Geçmişe bakıldığında çoğu kişiye aykırı gelen bu kombin son yıllarda oldukça trend:)) Ünlülerde de bu akımı görebiliyoruz, hepbirlikte bakalım ünlülerin şort-bot kombinlerine...



Katie Holmes

Kate Bosworth, Miranda Kerr ve Katie Holmes gibi ünlülerin ayağından çıkarmadığı Isabel Marant'ın Forbes modeli botlar geçtiğimiz yıllarda çok modaydı... Bu yıl ise biker bootları ünlülerin ayağında çok sık göreceğiz bu model için ayrıca bir blog yazısı ayırıp sizlerle başka bir gün bu model hakkında konuşacağız:)))



Miranda Kerr

  

Rosie Huntington




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder